Wolfsburg neemt afscheid van Verhaegh na 'incident': 'Hij traint niet meer mee'

Wolfsburg neemt afscheid van Verhaegh na 'incident': 'Hij traint niet meer mee'

Gepubliceerd: maandag 29 april 2019 om 17:43ma 29-04-2019 om 17:43

Laatste update: maandag 29 april 2019 om 17:54ma 29-04-2019 om 17:54

Paul Verhaegh komt niet meer in actie voor VfL Wolfsburg. De 35-jarige rechtsback, die beschikt over een aflopend contract, heeft met zijn club afgesproken dat hij zich dit seizoen niet meer hoeft te melden. 

Wolfsburg meldt dat maandag via de officiële kanalen. Verhaegh speelde dit seizoen een bijrol bij Wolfsburg; hij kwam slechts twee keer in actie in de Bundesliga. Zijn laatste optreden dateert van begin februari. Voor het duel met Eintracht Frankfurt heeft er een 'intern incident' plaatsgevonden, meldt Wolfsburg op de site, en trainer Bruno Labbadia doet nu geen beroep meer op Verhaegh. De routinier is vrijgesteld en kan zich gaan richten op zijn zoektocht naar een nieuwe club.

"Afgelopen week is besloten dat Paul niet meer met de selectie zal meetrainen", zegt directeur Jörg Schmadtke. "We hebben een goed gesprek gevoerd en we respecteren de wens van Paul. Hij kan zich nu bezighouden met zijn toekomst."

Verhaegh maakte in de zomer van 2017 de overstap van FC Augsburg naar Wolfsburg. In Nederland kwam de drievoudig Oranje-international uit voor Vitesse, FC Den Bosch en AGOVV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws