ED: PSV lost wegvallen Lozano intern op en hevelt Jong PSV-talent over

ED: PSV lost wegvallen Lozano intern op en hevelt Jong PSV-talent over

30-04-2019 08:47
68

PSV heeft het wegvallen van Hirving Lozano intern opgelost, schrijf het Eindhovens Dagblad. Jong PSV-rechtsbuiten Zakaria Aboukhlal wordt tot het einde van het seizoen overgeheveld naar het eerste elftal.

Hoewel de negentienjarige vleugelaanvaller 'een plaatsje opschuift in de hiërarchie', lijkt het niet in de lijn der verwachting te liggen dat hij in actie gaat komen tijdens de resterende competitiewedstrijden tegen AZ en Heracles Almelo. Volgens het ED is linksbuiten Steven Bergwijn de aangewezen vervanger van Lozano. Wanneer Bergwijn inderdaad naar rechts verhuist, zou Cody Gakpo de opengevallen plek op links kunnen invullen.

Wedden

Meer odds

Of Aboukhlal ook na de zomer tot de A-selectie zal behoren, is nog niet duidelijk. De in Rotterdam geboren jeugdinternational kwam in de zomer van 2017 over van Willem II en maakte dit seizoen met Jong PSV zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie. Tijdens de uitwedstrijd tegen Willem II, waarin Lozano geblesseerd uitviel, zat Aboukhlal voor het eerst op de bank bij PSV 1.