'WhatsApp-contact' tussen Neymar en Marcelo: 'Hij wil volgend seizoen naar Real'

'WhatsApp-contact' tussen Neymar en Marcelo: 'Hij wil volgend seizoen naar Real'

30-04-2019 09:19 Laatste update: 09:24
50

Neymar hoopt Paris Saint-Germain op korte termijn te verruilen voor Real Madrid, beweert Eduardo Inda. Volgens de hoofdredacteur van het medium OK Diario heeft de duurste voetballer aller tijden contact gehad met landgenoot en vriend Marcelo.

Inda deed zijn verhaal maandag in de Spaanse tv-show El Chiringuito. "Neymar heeft via WhatsApp contact gezocht met Marcelo, een goede vriend van hem. Daarin heeft hij verteld dat hij volgend seizoen ook voor Real Madrid wil spelen." Wanneer Neymar daadwerkelijk naar Real Madrid zou vertrekken, zou hij nóg meer landgenoten treffen: Casemiro en Vinicius Junior speelden dit seizoen ook voor De Koninklijke, terwijl Rodrygo Goes en Eder Militao in de zomer overkomen van Santos en FC Porto.

Neymar vertrok in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro naar Parijs, maar wordt sindsdien onophoudelijk aan een transfer naar Real Madrid gelinkt. Ondanks twee behaalde landstitels is het verblijf van Neymar in Parijs geen succes geworden: de Braziliaan liep twee zware blessures op en kon in de Champions League geen rol van betekenis spelen. Zaterdagavond gaf PSG, met Neymar in de gelederen, een 2-0 voorsprong weg in de bekerfinale tegen Stade Rennes, waarna de Parijse veelvraat onderuit ging na strafschoppen.