'Neres krijgt jawoord van Overmars en is bezig aan laatste seizoen bij Ajax'

'Neres krijgt jawoord van Overmars en is bezig aan laatste seizoen bij Ajax'

30-04-2019 18:42 Laatste update: 19:14
51

Het staat vast dat David Neres in de zomer gaat vertrekken bij Ajax. Althans, dat meldt het Braziliaanse UOL Esporte. De aanvaller heeft over belangstelling niet te klagen.

Neres kan rekenen op interesse van AC Milan, Everton en Paris Saint-Germain. De geïnteresseerde clubs krijgen hem niet cadeau van Ajax-directeur Marc Overmars, die naar verluidt een prijskaartje van vijftig miljoen euro om de nek van Neres heeft gehangen.

Volgens UOL is het een voldongen feit dat Neres bezig is aan zijn laatste seizoen in Amsterdam. Overmars zou bovendien hebben beloofd dat Ajax geen blokkade gaat opwerpen, mits de vraagprijs op tafel komt. Het Chinese Guangzhou Evergrande was afgelopen winter nog bereid 42 miljoen euro te betalen.

Neres heeft naar verluidt een voorkeur voor de Premier League. Hij zou dan vaker bij zijn vriendin kunnen zijn, die vanwege modellenwerk vaak in Londen zit. Ondanks alle geruchten, is de toekomstige FC Barcelona-speler Frenkie de Jong tot nu toe de enige Ajacied met een nieuwe club.