Vertonghen van de wereld na beuk van Onana: Het is heel erg jammer

Vertonghen van de wereld na beuk van Onana: "Het is heel erg jammer"

01-05-2019 07:17 Laatste update: 08:12
36

André Onana hoopt dat Jan Vertonghen niets vervelends overhoudt aan zijn harde botsing met de Ajax-keeper, dinsdagavond in het Tottenham Hotspur Stadium. Na een luchtduel ging Vertonghen bloedend naar de grond. De Belgische verdediger probeerde daarna nog wel verder te spelen, maar hij kon amper op z'n benen staan. 

Voor Onana was het incident even schrikken, vertelde hij na afloop van de wedstrijd voor de camera van AT5. "Ik raakte de bal. Toen raakte ik hem op zijn hoofd. Het hoort bij mijn werk. Ik kon niks anders doen. Het is heel erg jammer voor hem dat dit is gebeurd."

Wedden

Meer odds

Onana zag zijn elftal in grote delen van de wedstrijd domineren in Noord-Londen. In de tweede helft had Ajax het soms lastig. De 1-0 zege werd uiteindelijk over de streep getrokken. "Er kan van alles gebeuren. Tottenham wilde er gewoon echt nog eentje maken. Ze waren hongeriger dan wij. Ze speelden thuis. Het was echt niet makkelijk vandaag."

"Het gaat niet om de eerste of tweede helft. We moesten gewoon winnen. We kunnen zeker de finale van de Champions League halen, maar het is nog niet zeker. We krijgen nog een moeilijke wedstrijd. Ik hoop dat we het halen."

Volgende week woensdag volgt de return in Amsterdam.