'Ten Hag moet na de Champions League-finale heel snel bekendmaken: de groeten'

'Ten Hag moet na de Champions League-finale heel snel bekendmaken: de groeten'

01-05-2019 08:53
87

Hans Kraay jr. herhaalt het nog maar eens: Erik Ten Hag moet na dit seizoen zijn biezen pakken. De verslaggever van FOX Sports gunt de Ajax-trainer rust, die hij in Amsterdam niet altijd heeft. Ten Hag doet er volgens Kraay jr. goed aan om na dit seizoen te verrekken.

"Erik Ten Hag moet nog even die bekerfinale winnen, even kampioen worden, even naar de finale en dan heel snel bekendmaken: de groeten", zegt Kraay jr, bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Nee, ik wil hem niet weg hebben, maar ik gun hem dat hij ergens met rust kan werken. Hij heeft het zwaar gehad." 

Ten Hag zit stevig in het zadel bij Ajax, maar dat kan komende zomer ineens veranderen wanneer de club met een heel ander elftal ergens in het begin van de competitie punten verspeelt. "Dan verliest hij uit bij Heracles Almelo en speelt hij na tien wedstrijden gelijk tegen FC Utrecht.. Toch zeg ik: pak alles en ga lekker naar Bayern München."

Commentator Mark van Rijswijk kan zich niet voorstellen dat de Ajax-directie aan Ten Hag gaat twijfelen. "Van buitenaf geloof ik wel dat die druk er dan komt, maar Ajax koestert Ten Hag toch? Er is binnen Ajax toch niemand die daaraan twijfelt?"