Update: 'Van Hanegem heeft de tijd nodig en die tijd geven we hem'

Update: 'Van Hanegem heeft de tijd nodig en die tijd geven we hem'

02-05-2019 14:28 Laatste update: 14:24
65

Willem van Hanegem zóu begin deze week aan FC Den Bosch laten weten of hij inderdaad in zee gaat met de Keuken Kampioen Divisie-formatie. Het verlossende woord is echter nog niet gekomen, vertelt persvoorlichter Esther Bal. 

Er kwam dinsdag géén verlossend belletje van De Kromme, bevestigt Bal in gesprek met het Brabants Dagblad"We weten dat Willem een gevoelsmens is en alles laat afhangen van zijn gevoel. We willen alleen graag zo snel mogelijk weten of hij het wel of niet doet. Dat hebben we hem maandag ook gevraagd. We kunnen dus niet meer doen dan rustig wachten."

FC Den Bosch, dat toeleeft naar de play-offs voor promotie en een opvolger zoekt voor de ontslagen Willy Boessen, hoopt nu dat er woensdag duidelijkheid komt. Het is de bedoeling dat Van Hanegem (75) Den Bosch via de nacompetitie naar de Eredivisie leidt. Beide partijen hebben niet de intentie om langer samen te werken. 

Update 02/05 14.28: Ook woensdag heeft Van Hanegem nog geen duidelijkheid verschaft. Dat meldt Bert Ruijsch, manager voetbalzaken, in gesprek met Omroep Brabant"Bij FC Den Bosch staan alle lichten op groen voor de komst van Van Hanegem. We zijn er alleen nog niet in geslaagd om hem ervan te overtuigen. Willem heeft de tijd nodig en die tijd geven we hem. Het zou fantastisch zijn voor de club als hij besluit om zich bij FC Den Bosch aan te sluiten. Van Hanegem zou zo aan kunnen sluiten, maar we leggen er geen extra druk op geven hem de tijd en de ruimte. We bellen hem ook niet elke dag op, maar onderhouden de contacten wel."