Van der Vaart stapt op Spurs-preses af: 'Zij zien ook dat Ajax stukkie beter is'

Van der Vaart stapt op Spurs-preses af: 'Zij zien ook dat Ajax stukkie beter is'

Gepubliceerd: woensdag 1 mei 2019 om 10:27wo 01-05-2019 om 10:27

Laatste update: woensdag 1 mei 2019 om 10:29wo 01-05-2019 om 10:29

Na de knappe zege van Ajax op Tottenham Hotspur, dinsdagavond in Noord-Londen, is Rafael van der Vaart op Spurs-voorzitter Daniel Levy afgestapt. Van der Vaart, die bij beide clubs een verleden heeft, was in Londen getuige van de Amsterdamse overwinning in de halve finale van de Champions League. 

In het fonkelnieuwe Tottenham Hotspur Stadium genoot hij van het optreden van Ajax. "Een geweldig resultaat", zegt Van der Vaart bij de NOS over de uiteindelijke 1-0 zege. 

"Ajax was in de eerste helft héél goed. De mensen in het stadion wisten niet wat ze zagen. Tottenham werd zoekgespeeld. De tweede helft speelde Tottenham beter, maar de ploeg viel over het algemeen tegen."

Na de wedstrijd kon Van der Vaart het niet laten om een oude bekende de hand te schudden. "Je weet het hè, zeker als we winnen, dan ga ik natuurlijk effe de president een hand geven. Daniel Levy, leuke vent is dat. Hij heeft mij ook naar de club gehaald destijds."

"Levy was heel rustig en reëel. Bij Tottenham weten ze eigenlijk wel dat ze totaal niet in vorm zijn. Zij zien ook dat Ajax een stukkie beter is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Ajax de Champions League-finale halen?

(25357 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws