PSV slaat na AZ'er De Haas opnieuw toe: Dit is een heel mooi moment

PSV slaat na AZ'er De Haas opnieuw toe: "Dit is een heel mooi moment"

01-05-2019 10:44 Laatste update: 10:55
63

PSV heeft zich versterkt met Robin Lauwers. De twintigjarige middenvelder uit België tekent voor één seizoen, kost geen transfersom en sluit aan bij Jong PSV.

PSV bevestigt de transfer woensdagochtend via de officiële kanalen. Lauwers is een aanvallend ingestelde middenvelder, die tot voor kort in de jeugd van Willem II speelde. Hij maakte sinds 2007 deel uit van de Tilburgse opleiding en kreeg in de voorbereiding op het huidige seizoen speeltijd van trainer Adrie Koster, maar een doorbraak bleef uit. In het voorjaar vertrok Lauwers.

Lauwers trainde al een paar maanden mee bij Jong PSV. "Ik heb de kans gekregen mezelf hier te bewijzen en die wilde ik met beide handen aanpakken", reageert hij op de PSV-website. "Mijn doel was een contract te verdienen. Dit is een heel mooi moment. De trainers en begeleiders stonden direct voor me klaar, hielpen waar nodig en daardoor heb ik denk ik een goede basis voor komend seizoen neergelegd."

Lauwers is de tweede versterking van Jong PSV binnen twee dagen. De beloftenploeg, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie, presenteerde dinsdag Justin de Haas. De negentienjarige verdediger komt over van AZ.