Update: Casillas verlaat ziekenhuis na hartaanval: 'Ik weet het nog niet zo goed'

Update: Casillas verlaat ziekenhuis na hartaanval: 'Ik weet het nog niet zo goed'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 15:53ma 06-05-2019 om 15:53

Schokkend nieuws uit Portugal: Iker Casillas is getroffen door een hartaanval. De 37-jarige doelman van FC Porto ligt in het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.

Dat melden Portugese en Spaanse media. Casillas werd woensdagmiddag tijdens de training van FC Porto onwel. Hij werd vervoerd naar het ziekenhuis, waar hij is gedotterd. Inmiddels de legendarische doelman bij bewustzijn en buiten levensgevaar.

Casillas is bezig aan zijn vierde seizoen bij FC Porto, nadat hij jarenlang uitkwam voor Real Madrid. In 2008 en 2012 werd hij Europees kampioen met Spanje en in 2010 hield hij het Nederlands elftal met zijn teen van de wereldtitel af. Met 167 interlands is Casillas recordinternational van Spanje.

Door de hartaanval die hem woensdag trof, komt Casillas dit seizoen niet meer in actie voor FC Porto.

Update 21.16: Casillas maakt het naar omstandigheden goed, meldt de routinier vanuit het ziekenhuis. De iconische doelman deelt een foto via Twitter met de tekst en bedankt zijn volgers voor hun steun. 'Het was schrikken, maar alles is onder controle', laat Casillas weten.

Update 06/05 15.53: Geweldig nieuws vanuit Portugal. Casillas heeft maandagmiddag het ziekenhuis verlaten. De doelman stond kort de massaal toegestroomde pers te woord. "Ik heb heel erg veel geluk gehad. Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve woorden. Ik zal de komende weken en maanden veel rusten. Verder weet ik het ook nog niet zo goed. Ik hoop dat jullie geduld hebben, ik moet nog realiseren wat er allemaal is gebeurd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws