Tagliafico wijst op sterk punt van Spurs: 'In return moeten we dat corrigeren'

Tagliafico wijst op sterk punt van Spurs: 'In return moeten we dat corrigeren'

01-05-2019 17:33 Laatste update: 18:17
62

Volgens Nicolas Taglaifico moet Ajax in de return van de Champions League tegen Tottenham Hotspur een antwoord zien te vinden op de lange bal richting Fernando Llorente. Via hem zijn de Londenaren volgens de Argentijn het gevaarlijkst.

"Deze wedstrijd was intenser dan de andere wedstrijden", tekent NU Sport op uit de mond van de Argentijn. "We weten dat Tottenham soms zoekt naar de afvallende bal en dat ze zoeken naar Llorente. Llorente kan zijn teamgenoten in stelling brengen. Dat was lastig om te verdedigen, want dat is intens."

De Amsterdammers moeten daar in de return een goed antwoord op zien te vinden, meent Tagliafico. "Dat is een van de sterke punten van de Spurs. In de return moeten we dat zien te corrigeren."

Na een goed eerste half uur kreeg Ajax het na rust lastiger in Londen. "De eerste helft was goed. De tweede helft was lastiger", concludeert Tagliafico. "Ze drongen ons naar achteren en hadden meer balbezit. Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben. Nu moeten we het thuis goed doen om de finale te halen."