Onfortuinlijke Chelsea-huurling keert terug bij Vitesse: 'Nu moet het goed gaan'

Onfortuinlijke Chelsea-huurling keert terug bij Vitesse: 'Nu moet het goed gaan'

Gepubliceerd: woensdag 1 mei 2019 om 18:47wo 01-05-2019 om 18:47

Vitesse kan de rest van het seizoen weer beschikken over Charly Musonda. Chelsea heeft de huurling voor het restant van het seizoen naar Nederland gestuurd, zo meldt De Gelderlander.

Volgens het medium is het de bedoeling dat Musonda ook volgend seizoen op huurbasis uitkomt in Arnhem. De talentvolle Belg kwam in september al op huurbasis naar Vitesse, maar door een slepende knieblessure is het van speelminuten maken nog niet gekomen.

De 22-jarige aanvallende middenvelder keerde voor zijn revalidatie terug naar Londen. Tot twee keer toe streek hij weer neer in Arnhem, maar beide keren kreeg Musonda te maken met een terugslag. "Nu moet het goed gaan", aldus Musonda tegenover De Gelderlander. "Ik voel me fit. De knie voelt goed. Ik moet nu optrainen."

Mocht het dit keer wel goed gaan, zal Musonda ook volgend seizoen op huurbasis voor Vitesse spelen. "Dat is wel de bedoeling, al is de deal nog niet rond", aldus Musonda. Vitesse-trainer Leonid Slutsky hoopt dat hij in de play-offs eventueel nog een beroep op de Belg kan doen. "Maar we zijn voorzichtig. Hij heeft door die knieblessure een jaar niet gevoetbald."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws