Stevens: Ja, luister, hoelang moet je nog wachten? Dat kan toch niet!

Stevens: "Ja, luister, hoelang moet je nog wachten? Dat kan toch niet!"

02-05-2019 14:42
38

Huub Stevens houdt zich niet meer bezig met zijn oude liefde Roda JC. Ruim een jaar geleden trok de huidig interim-trainer van Schalke 04 de deur achter zich dicht in Kerkrade - en hij komt tegenwoordig ook niet meer in het Parkstad Limburg Stadion. 

"Nee, daar heb ik geen interesse in. Bepaalde mensen hebben daar de macht overgenomen bij wie ik mijn bedenkingen heb. Dan hoeft het voor mij niet. Ik heb ze nota bene nog geholpen aan contacten in Duitsland; Schalke, Leverkusen, Köln, Gladbach. Daar werd later op gereageerd alsof dat allemaal niet meer nodig zou zijn. Prima dan", vertelt Stevens in een interview metent Voetbal International. 

Dat Roda nog stééds op het geld van de Russische zakenman Aleksei Korotaev zit te wachten, vindt hij onbegrijpelijk. "Ja, luister, hoelang moet je nog wachten?
Dat kan toch niet! Wie heeft die afspraken op deze manier gemaakt?"

"Hier in Duitsland accepteren ze het sowieso niet wanneer een club wordt overgenomen. Ze hebben het geld wat minder hard nodig, omdat de Bundesliga zo groot is, maar buiten dat: zou een investeerder in Schalke willen stappen, dan zal die het heel moeilijk gaan krijgen. De club verkoopt haar ziel niet."