Onderonsje tussen Van Bronckhorst en Messi in Spanje: 'Band voor altijd'

Onderonsje tussen Van Bronckhorst en Messi in Spanje: 'Band voor altijd'

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2019 om 15:28do 02-05-2019 om 15:28

Giovanni van Bronckhorst was afgelopen zaterdag aanwezig bij de kampioenswedstrijd van FC Barcelona en heeft toen ook even bijgekletst met Lionel Messi. De trainer van Feyenoord beseft nú eigenlijk pas hoe bijzonder het is dat hij jarenlang met Messi samen heeft gespeeld bij Barça. 

Tussen 2004 en 2007 waren de twee collega's in Camp Nou. "Hij was zestien jaar toen hij bij ons in de ploeg kwam, maar je zag toen al de potentie en wat voor ster hij kon worden", blikt Van Bronckhorst terug voor de camera van de NOS

"Je ziet aan een speler meteen of hij talent heeft. En Messi had iets buitengewoons. Op de training was hij gelijk een van de betere. En we hadden destijds een ploeg met een aantal wereldsterren als Ronaldinho, Samuel Eto'o en Deco. Iedereen zag dat het gek moest lopen wilde hij niet de volgde wereldster worden."

Tot op de dag van vandaag hebben de twee een goede band. "We zaten in de kleedkamer dicht bij elkaar, dus dan ben je vaak met elkaar en praat je vaak met elkaar. (...) Toevallig was ik afgelopen zaterdag bij de kampioenswedstrijd van Barcelona. Toen heb ik hem na afloop weer even gesproken en dan is het weer als vanouds. Die band is voor altijd."

De scheidend trainer van Feyenoord is trots dat hij jarenlang met de Argentijnse wereldster op het veld heeft gestaan. "Toen was dat heel normaal, maar tegenwoordig koester ik dat meer. Hij is toch de beste van deze tijd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws