Zaakwaarnemer: 'Zou eer voor Van de Beek zijn om hem als trainer te hebben'

Zaakwaarnemer: 'Zou eer voor Van de Beek zijn om hem als trainer te hebben'

Gepubliceerd: donderdag 2 mei 2019 om 16:32do 02-05-2019 om 16:32

Donny van de Beek zou het 'een eer' vinden om met trainer Carlo Ancelotti te werken bij Napoli. Dat laat zaakwaarnemer Rob Witschge van de 22-jarige middenvelder van Ajax desgevraagd weten aan Radio Crc.

Van de Beek maakte dinsdag veel indruk in de halve finale van de Champions League. Tegen Tottenham Hotspur maakte hij het enige doelpunt. Zijn goede Europese campagne leverde hem naar verluidt al serieuze belangstelling op van Paris Saint-Germain, maar Witschge wordt door het Italiaanse radiostation ook gevraagd naar een mogelijke transfer naar Napoli.

"Donny wil zich momenteel alleen op Ajax richten en het winnen van prijzen", benadrukt Witschge. "Maar het is duidelijk dat we daarna zijn toekomst zullen bespreken. Er zijn weinig clubs die hem kunnen betalen. Ik bevestig noch ontken de interesse van Napoli", aldus de oud-middenvelder. "Iedereen kent Ancelotti, het zou een eer zijn voor Van de Beek om door hem getraind te worden."

"Maar eerst de Champions League en de competitie, daarna praten we over zijn toekomst", besluit Witschge. Van de Beek heeft een contract tot medio 2022 bij Ajax.

Poll

Stelling: Van de Beek is na dit seizoen onhoudbaar voor Ajax

(12575 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws