'Bayern München informeert bij Ajax naar diensten van Ten Hag'

'Bayern München informeert bij Ajax naar diensten van Ten Hag'

02-05-2019 23:53
183

Bayern München lijkt serieus geïnteresseerd te zijn in de diensten van Erik ten Hag. Volgens berichten uit Duitsland is er echter nog geen contact tussen de 49-jarige Ajax-trainer en de koploper van Duitsland.

Volgens TZ is Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge nog altijd zeer gecharmeerd van de diensten van Ten Hag. De twee werkten met elkaar samen toen Ten Hag trainer was van de beloftenploeg van Bayern. Christian Falk, een Bayern-watcher van BILD, weet dat de club bij Ajax heeft geïnformeerd naar Ten Hag, maar dat er dus nog geen gesprekken zijn gevoerd.

Wedden

Meer odds

BILD speculeerde deze week al over een vertrek van Ten Hag bij Ajax. De Duitse boulevardkrant schreef dat een zomers vertrek van de 49-jarige Tukker vooral afhangt van welke spelers er vertrekken uit Amsterdam.

Als Ten Hag blijft, moet hij het volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk doen zonder Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt. Frenkie de Jong vertrekt sowieso en aan David Neres, Nicolas Tagliafico en Donny van de Beek wordt getrokken. De Telegraaf meldde eerder dat Ajax het contract van Ten Hag, dat nu nog tot 2020 loopt, wil verlengen.

Ten Hag werd in januari 2018 aangesteld door Ajax. Hij werd de opvolger van de ontslagen Marcel Keizer, die het slechts een paar maanden uit wist te houden na het vertrek van Peter Bosz naar Borussia Dortmund.