Breuk definitief: VVV en dwarse Seuntjens nemen per direct afscheid van elkaar

Breuk definitief: VVV en dwarse Seuntjens nemen per direct afscheid van elkaar

03-05-2019 07:34
98

Ralf Seuntjens keert voor de laatste twee duels van het seizoen niet meer terug bij VVV-Venlo. De dertigjarige aanvaller leefde de laatste weken in onmin met de Limburgse club. Beide partijen hebben besloten het contract te ontbinden.

Seuntjens besloot begin april om zijn contract bij VVV niet te verlengen en raakte vervolgens zijn basisplaats kwijt. Hij viel tegen De Graafschap (4-1) wel al snel in en hielp zijn ploeg met een doelpunt definitief in veilige haven in de Eredivisie. De tot middenvelder omgeschoolde aanvaller werd voor het duel met sc Heerenveen alsnog uit de selectie gezet wegens negatieve uitspraken in de media.

Volgens de Limburgers waren de kernwaarden van de club, saamhorigheid en respect, in het geding. Seuntjens gaf onder meer aan dat hij in de basis hoort. "Het is jammer dat het zo is gelopen. Ik heb mooie jaren bij VVV gehad en op deze manier vertrekken doet me pijn", zegt hij in De Limburger. The Seun of God speelde sinds 2015 voor VVV. Hij kwam in Venlo tot 143 wedstrijden en vijftig doelpunten.

De Bredanaar zal later dit jaar nog afscheid nemen van de club, zo laat VVV weten. Hij wordt in verband gebracht met een overgang naar NAC Breda en daarnaast is er interesse vanuit België.