'Tadic aangeboden bij Real Madrid: Serviër kan voor 15 miljoen weg bij Ajax'

'Tadic aangeboden bij Real Madrid: Serviër kan voor 15 miljoen weg bij Ajax'

03-05-2019 09:32 Laatste update: 11:13
184

Dusan Tadic is onlangs aangeboden bij Real Madrid. Zijn zaakwaarnemers vertelden dat de dertigjarige Serviër voor ongeveer vijftien miljoen euro kan worden overgenomen van Ajax, maar de Spaanse grootmacht bedankte. Dat meldt Marca.

Tadic maakt in zijn eerste seizoen bij Ajax onder meer veel indruk in de Champions League. Uitgerekend in het Estadio Santiago Bernabéu etaleerde de aanvaller twee maanden geleden zijn klasse. Met een goal en een assist had hij een belangrijk aandeel in de stunt van de ploeg van coach Erik ten Hag in de achtste finale van het miljardenbal (1-4).

Tadic was in de Eredivisie en de Champions League al goed voor dertig goals en vijftien assists dit seizoen. Ook op Real Madrid heeft hij daarmee indruk gemaakt, maar toch vingen zijn zaakwaarnemers bot. Hoewel hij een interessante optie is op de transfermarkt, past hij niet in de plannen van De Koninklijke, zo weet Marca.

Luka Jovic, landgenoot van Tadic, staat nog altijd bovenaan het wensenlijstje van Real. De spits van Eintracht Frankfurt scoorde donderdag nog op fraaie wijze in de Europa League. De Duitse club vraagt zo'n zestig miljoen euro. Dat is de Madrilenen nog iets te gortig.