'De Ligt-gesprekken in Barcelona stagneren: Juve, PSG en Bayern ruiken bloed'

'De Ligt-gesprekken in Barcelona stagneren: Juve, PSG en Bayern ruiken bloed'

03-05-2019 11:15
145

De transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona leek zich in de afrondende fase te bevinden, maar is toch opgeschort. Volgens Diario Sport wil zaakwaarnemer Mino Raiola een hogere transfersom voor zijn cliënt afdwingen.

Voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Ajax meldde Catalunya Radio dat Barça 65 à 70 miljoen zou neertellen voor de Ajax-captain en dat de deal na het halve finale-tweeluik beklonken zou worden. Raiola vindt echter, op basis van zijn sterke optreden in Noord-Londen dinsdagavond, dat een nóg hogere transfersom gerechtvaardigd is voor De Ligt, schrijft Diario Sport. De gesprekken tussen FC Barcelona en Raiola liggen daardoor tijdelijk stil.

Paris Saint-Germain, Bayern München en Juventus leken achter het net te vissen, maar zouden nu weer bloed ruiken. Volgens de Spaanse sportkrant hebben de landskampioenen van Frankrijk en Italië en de Bundesliga-koploper al contact gezocht met het kamp-De Ligt. Sport meent dat De Ligt bereid is om te luisteren naar lucratieve aanbiedingen, maar dat hij voorlopig geen contract zal ondertekenen in Barcelona, Parijs, Turijn of München. Pas na het Champions League-avontuur van Ajax zal er definitief duidelijkheid komen over zijn sportieve toekomst.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s