'Feyenoord streept twee van de vier namen van mogelijke Van Geel-opvolgers door'

'Feyenoord streept twee van de vier namen van mogelijke Van Geel-opvolgers door'

Gepubliceerd: vrijdag 3 mei 2019 om 11:36vr 03-05-2019 om 11:36

Feyenoord moet verder zoeken naar een opvolger voor technisch directeur Martin van Geel. Ex-Feyenoorder Joris Mathijsen stond op het lijstje van de Rotterdammers, maar besloot na enkele gesprekken om toch bij zijn huidige werkgever Willem II te blijven.

Volgens RTV Rijnmond-journalist Sinclair Bischop heeft Mathijsen de stadionclub telefonisch op de hoogte gebracht van zijn besluit. "Hij gaf aan dat hij op dit moment nog niet naar Feyenoord wilde komen. Misschien over een paar jaar, maar hij voelt zich er nog niet klaar voor", vertelt hij in de podcast van de regionale omroep. Ook FC Utrecht-directeur Jordy Zuidam zal niet naar De Kuip gaan. "Maar ik had begrepen dat hij wel op de lijst stond, maar nog niet benaderd was", aldus Bischop.

Volgens de plaatselijke omroep staan er, volgens een 'zeer betrouwbare bron', nóg twee namen op het Feyenoord-lijstje: Ferry de Haan (Excelsior) en Jordi Cruijff (Chongqing Dangdai Lifan). "We hebben De Haan gebeld, die zei dat hij absoluut nog niet benaderd is. Dat geloven we ook op zijn blauwe ogen", klinkt het. "Cruijff is een intrigerende gedachte. Als hij komt, wil hij waarschijnlijk wel een volle portemonnee hebben. En dan zullen er toezeggingen moeten zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws