AS: Real Madrid werkt aan groots 'Plan Renove', 537 miljoen (!) voor zestal

AS: Real Madrid werkt aan groots 'Plan Renove', 537 miljoen (!) voor zestal

03-05-2019 12:34
74

Real Madrid is van om de selectie van een drastische make-over te voorzien, meldt AS vrijdag. De Koninklijke zou liefst 537 miljoen euro over hebben voor een zestal nieuwe spelers.

Eén van hen is al binnen: Eder Militao komt voor vijftig miljoen euro over van FC Porto en tekende in maart al zijn contract in het Estadio Santigao Bernabeu. De 21-jarige Braziliaan is de enige verdediger op het lijstje. AS noemt Tanguy Ndombele (Olympique Lyon, 80 miljoen), Paul Pogba (Manchester United, 150 miljoen), Christian Eriksen (Tottenham Hotspur, 85 miljoen), Eden Hazard (Chelsea, 112 miljoen) en Luka Jovic (Eintracht Frankfurt, 60 miljoen) als de overige vijf gegadigden.

AS meldde eerder deze week dat Real Madrid al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Eriksen, die nog één jaar onder contract staat bij Tottenham Hotspur. Ook de transfer van Hazard lijkt al zo goed als rond te zijn: volgens Marca maakt Real Madrid de deal op 12 of 19 mei wereldkundig. Datzelfde medium meldde vrijdag dat de onttroonde Champions League-winnaar jacht maakt op Donny van de Beek: de naam van de Ajacied komt volgens AS echter niet voor in het 'Plan Renove' van De Koninklijke.