Kraay tipt FC Twente-uitblinker: 'Hij raakt de bal net zoals Ronaldo dat doet'

Kraay tipt FC Twente-uitblinker: 'Hij raakt de bal net zoals Ronaldo dat doet'

Gepubliceerd: vrijdag 3 mei 2019 om 22:55vr 03-05-2019 om 22:55

Laatste update: vrijdag 3 mei 2019 om 23:09vr 03-05-2019 om 23:09

Hans Kraay junior ziet FC Twente-aanvaller Mohammed Hamdaoui graag voetballen. De van De Graafschap gehuurde buitenspeler onderscheidde zich vrijdagavond tegen SC Cambuur met een fraaie vrije trap.

Hamdaoui was dit seizoen zowel in Doetinchem als in Enschede geen onomstreden basiskracht, maar heeft volgens Kraay wel bijzondere kwaliteiten. Dit bleek volgens de Keuken Kampioen Divisie-analist uit de vrije trap die hij binnenschoot tegen Cambuur. "Hij raakt de bal hoog, zoals Ronaldo dat doet. En hij sprong ook op met zijn linkerbeen. Ronaldo staat ook nooit stil met zijn standbeen. Ik ken niet zo heel veel mensen die dit kunnen", vertelt hij tijdens de uitzending op FOX.

De 25-jarige Amsterdammer keert in principe terug bij De Graafschap, waar hij nog tot medio 2020 vastligt. "Dat is heel fijn voor De Graafschap, want ik vind het een hele fijne voetballer. Of hij misschien een stap moet maken? Ja, hij heeft heel weinig gespeeld. Maar als je hem maandag (tijdens het inhaalduel met Jong Ajax, red.) vier steekballetjes ziet geven, zonder te kijken... Hij heeft toch iets wat niet veel spelers op dit niveau hebben."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws