AS: Real Madrid heeft Jovic binnen en tilt zomerse uitgaven naar 165 miljoen

AS: Real Madrid heeft Jovic binnen en tilt zomerse uitgaven naar 165 miljoen

04-05-2019 00:06 Laatste update: 08:06
82

Real Madrid heeft zijn derde aanwinst voor het seizoen 2019/2020 binnen, meent AS. Volgens de Spaanse sportkrant gaat Eintracht Frankfurt-aanvaller Luka Jovic de Brazilianen Eder Militao en Rodrygo Goes gezelschap houden in het Estadio Santiago Bernabeu.

Volgens AS heeft Real Madrid zestig miljoen euro over voor de 21-jarige Serviër, die dit seizoen door Eintracht Frankfurt gehuurd werd van Benfica. De huidige nummer vier van de Bundesliga lichtte onlangs de koopoptie van zeven miljoen euro in de huurovereenkomst en schotelde Jovic een contract tot medio 2023 voor, maar lijkt de Serviër direct voor een veelvoud van het aankoopbedrag door te verkopen. De jonge aanvaller gaat naar verluidt een zesjarig contract in Madrid signeren.

Hetzelfde AS meldde eerder op de dag al dat Jovic deel uitmaakt van het 'Plan Renove' van De Koninklijke: behalve Militao en Jovic zouden ook Tanguy Ndombele, Christian Eriksen Paul Pogba, Eden Hazard op het lijstje van de Madrilenen staan. Bovendien maakte Marca melding van interesse in Ajacied Donny van de Beek.

Voor Militao en Rodrygo heeft Real Madrid al 105 miljoen euro betaald. Met de komst van Jovic zouden de totale uitgaven voor komend seizoen dus op 165 miljoen komen.