Update: PSV reageert op 'Italiaanse transfer' van Lozano: 'Nu geen sprake van'

Update: PSV reageert op 'Italiaanse transfer' van Lozano: 'Nu geen sprake van'

04-05-2019 11:24 Laatste update: 11:24
378

In Italië wordt gemeld dat PSV en SSC Napoli een akkoord hebben bereikt over de transfer van Hirving Lozano. De Mexicaan moet in Italië een vijfjarig contract tekenen. PSV ontvangt naar verluidt veertig miljoen euro.

Dat meldt Corriere dello Sport zaterdag. Napoli en Lozano worden al maanden aan elkaar gelinkt, maar nu zou er daadwerkelijk een akkoord op tafel liggen. Een ontmoeting tussen Napoli-trainer Carlo Ancelotti, voorzitter Aurelio De Laurentiis en zaakwaarnemer Mino Raiola gaf het beslissende zetje.

De partijen spraken met elkaar en kwamen tot een akkoord over de transferdetails. Het gesprek tussen Ancelotti, De Laurentiis en Raiola ging in eerste instantie over de toekomst van Lorenzo Insigne, maar ook over Lozano werd uitgebreid gesproken.

Als het bericht uit Italië klopt, heeft Lozano zijn laatste wedstrijd voor PSV al gespeeld. De 23-jarige aanvaller raakte vorige week donderdag tegen Willem ll geblesseerd aan zijn knie en mist het slot van het seizoen.

Lozano scoorde 21 keer in veertig wedstrijden voor PSV. 

Update 11.24 uur: PSV ontkent dat het een akkoord heeft bereikt met Napoli over een transfer van Hirving Lozano. De Mexicaan is momenteel geblesseerd aan zijn knie. "Dus op dit moment is er van een transfer geen sprake", benadrukt een woordvoerder van de club in gesprek met Omroep Brabant.