'Aanbiedingen voor De Ligt ver boven marktprijs: 'asalto final' van Barça'

'Aanbiedingen voor De Ligt ver boven marktprijs: 'asalto final' van Barça'

Gepubliceerd: zaterdag 4 mei 2019 om 10:38za 04-05-2019 om 10:38

Laatste update: zaterdag 4 mei 2019 om 10:44za 04-05-2019 om 10:44

De transferstrijd rond Matthijs de Ligt nadert de beslissende fase, zo meldt Diario Sport zaterdag op de voorpagina. Volgens de Catalaanse sportkrant is de situatie voor FC Barcelona inmiddels 'alarmerend', maar de club doet er alles aan om de aanvoerder van Ajax binnen te halen.

Een gemakkelijke opgave wordt dat niet, zoals Sport vrijdag al schreef. Bayern München, Paris Saint-Germain en Juventus maken ook jacht op De Ligt. Een aantal van die aanbiedingen zou zelfs ver boven de marktprijs liggen van de negentienjarige verdediger. Zaakwaarnemer Mino Raiola wil dan ook wachten en het transferspel helemaal uitbuiten.

Barça geeft zich desondanks niet gewonnen en bereidt zich voor op een 'asalto final', een laatste aanval. Daarvoor wil het in de komende weken - net als rond de deal met Frenkie de Jong - een sterke afvaardiging naar Amsterdam sturen onder leiding van voorzitter Josep Maria Bartomeu. De Oranje-international is namelijk doelwit nummer één.

Pas als De Ligt binnen is wil de Spaanse kampioen kijken hoeveel geld er nog over is voor een aanvaller. Barça zoekt namelijk ook een stand-in voor Luis Suarez. De Ligt heeft dus echter prioriteit.

Poll

Wat zou de beste club voor De Ligt zijn?

(19112 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws