Ronaldo: 'Mensen op straat zeggen dat ik terug moet keren naar Real Madrid'

Ronaldo: 'Mensen op straat zeggen dat ik terug moet keren naar Real Madrid'

Gepubliceerd: zaterdag 4 mei 2019 om 13:04za 04-05-2019 om 13:04

De fans van Real Madrid vragen Cristiano Ronaldo regelmatig om terug te keren naar de Spaanse hoofdstad. De 34-jarige Portugees verruilde Real afgelopen zomer voor honderd miljoen euro in voor Juventus.

"De mensen in Madrid houden van me", zegt Ronaldo in een interview met El Pais. "Ze weten dat ik veel aan de club heb gegeven. Mensen spreken me aan op straat en vertellen dat ik terug moet keren naar Real. Ze zeggen: dit huis is van jou! Het is iets dat ik erg graag hoor."

Het is echter niet alleen maar hosanna rond Ronaldo. De aanvaller wordt ook vaak bekritiseerd, onder meer vanwege zijn leeftijd. "Mensen hebben altijd hun mening klaar. Ze zeggen dan: het zit erop voor hem, hij is 33, 34, 35... Hij moet stoppen. Maar ik wil iedereen verrassen. Ze zien me als iemand die nooit problemen heeft, dat ik me nooit slecht mag voelen omdat ik geld heb."

"Mensen denken dat geld alle problemen wegneemt. Ze wachten op het moment dat ik een penalty mis of slecht speel in een belangrijke wedstrijd. Het is het leven en ik ben daarop voorbereid."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws