Ancelotti geconfronteerd met Lozano-gerucht: 'Dat is alles wat ik erover zeg'

Ancelotti geconfronteerd met Lozano-gerucht: 'Dat is alles wat ik erover zeg'

04-05-2019 13:57 Laatste update: 14:35
43

Carlo Ancelotti weigert de geruchten rond Hirving Lozano te bevestigen. De trainer van SSC Napoli werd zaterdagmiddag op de persconferentie geconfronteerd met het bericht dat de club achter meerdere spelers aanzit.

Naast Lozano zou Napoli ook het vizier hebben gericht op Kieran Trippier, Nathan Aké en Ferland Mendy. "Ik hou er niet van om over spelers te praten die ergens anders spelen", zegt Ancelotti.

De vrouw van Trippier werd gesignaleerd in Napels, maar dat kan net zo goed met iets anders te maken hebben, zegt de Italiaanse coach. "Trippier's vrouw kan hier ook zijn geweest omdat dit een mooie stad is om te bezoeken. Er zijn spelers die we volgen. Er zijn onderhandelingen gaande, maar misschien willen spelers ook niet weg. Er zijn spelers waar we in geïnteresseerd zijn en dat is alles wat ik erover wil zeggen."

Volgens Corriere dello Sport, de krant die het Lozano-nieuws zaterdag naar buiten bracht, sprak Ancelotti met Napoli-voorzitter Aurelio de Laurentiis en zaakwaarnemer Mino Raiola over de toekomst van Lorenzo Insigne. Dat wil Ancelotti wél bevestigen. "We hebben gesproken met Insigne. Hij heeft herhaald dat hij wil blijven en zijn contract wil verlengen. Wij wilden hem nooit verkopen en dat hebben we afgelopen week nog eens laten weten."