'Heel veel Ajax, weinig Willem II' in Zeist: Je weet hoe de rolverdeling is

'Heel veel Ajax, weinig Willem II' in Zeist: "Je weet hoe de rolverdeling is"

04-05-2019 21:45
89

Willem II-aanvoerder Jordens Peters beleeft drukke tijden, met de bekerfinale tegen Ajax in zicht. De centrale verdediger verschijnt voor de ene na de andere microfoon om vooruit te blikken op de eindstrijd in De Kuip.

Vrijdagmiddag reisde Peters met trainer Adrie Koster af naar Zeist om samen met Ajax-collega's Erik ten Hag en Matthijs de Ligt een persconferentie te beleggen. "Als je ziet hoeveel interviews ik de afgelopen tijd gegeven heb... Dat is niet meer op twee handen te tellen. Ik ben wel bang dat de mensen Jordens-moe worden, doordat ik zo vaak te zien ben in de media", grapt de 32-jarige linkspoot in gesprek met Omroep Brabant.

Wedden

Meer odds

Volgens de verslaggever van de regionale omroep was het 'heel veel Ajax en weinig Willem II' tijdens de persconferentie: de aanwezige journalisten waren vooral benieuwd naar de zienswijzen van Ten Hag en De Ligt. "Dat heb je heel goed gezien. Viel mij ook op", beaamt Peters. "Je weet hoe de rolverdeling is: Ajax is ontzettend groot en iedereen wil iets van de trainer en de aanvoerder van Ajax. Uiteindelijk heb ik nog een aantal vraagjes mogen beantwoorden. Anders was het ook zo zielig dat die aanvoerder van Willem II daar zat", knipoogt hij.

Willem II en Ajax trappen zondagavond om 18.00 uur af in De Kuip.