Paris United: PSG-directeur Henrique 'boekt vooruitgang' met Neres én Van de Beek

Paris United: PSG-directeur Henrique 'boekt vooruitgang' met Neres én Van de Beek

04-05-2019 21:59 Laatste update: 22:17
43

Paris Saint-Germain is nog altijd bezig met het Ajax-duo Donny van de Beek-David Neres, claimt Paris United. De middenvelder uit Nijkerkerveen en de vleugelaanvaller uit Sao Paulo werden begin april al door het toonaangevende L'Équipe aan de Franse landskampioen gelinkt.

Het plaatselijke medium meent dat directeur Antero Henrique nog altijd werkt aan de komst van Van de Beek en Neres. De 51-jarige Portugees zou 'vooruitgang boeken' in zijn gesprekken met de belangenbehartigers van de twee Ajacieden. Hetzelfde Paris United kwam eerder deze week met het nieuws dat een delegatie van PSG in Qatar had gesproken met Guido Albers, de zaakwaarnemer van Van de Beek.

Wedden

Meer odds

De Ligue 1-winnaar heeft naar verluidt ook nog twee spelers van Manchester United op de korrel. David De Gea is al tijdenlang met zijn club in onderhandeling over verlenging van zijn tot medio 2020 doorlopende contract, maar een akkoord tussen beide partijen lijkt ver weg. Ander Herrera kan deze zomer transfervrij vertrekken en gaat zich naar alle waarschijnlijkheid in Parijs vestigen.