Robben is niet van plan om te stoppen: 'Heel veel clubs hebben zich gemeld'

Robben is niet van plan om te stoppen: 'Heel veel clubs hebben zich gemeld'

05-05-2019 07:13
61

Arjen Robben vierde zaterdag zijn rentree bij Bayern München na liefst vijf maanden blessureleed. De 35-jarige Nederlander kan nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst, maar hij lijkt niet van plan om te stoppen.

Robben is bezig aan zijn laatste weken bij de Bundesliga-koploper en werd al in verband gebracht met onder meer PSV en Internazionale. "Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Ik heb mijn toekomst een beetje opzijgeschoven de laatste maanden, ik wilde eerst weer helemaal fit worden", zegt hij tegen onder meer TZ. "Ik ben dankbaar dat heel veel clubs zich voor mij hebben gemeld in de afgelopen periode."

Robben stelt na de 3-1 zege op Hannover 96 dat hij zijn loopbaan in principe een vervolg wil geven. "Ik vind het nog steeds heerlijk om te voetballen en wil liever nog niet stoppen. Aan de andere kant wil ik niet nog eens vijf maanden doormaken wat ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt. Er zijn nog drie wedstrijden voor Bayern München te gaan en dan zien we wel wat ik volgend seizoen ga doen. Natuurlijk wil ik afscheid nemen met de landstitel en de DFB Pokal."

Volgens diverse Duitse media is Robben al een rol in de organisatie van Bayern München aangeboden. "Alles is mogelijk", stelt de 96-voudig international. Wat voor functie het precies betreft, is niet duidelijk.