'Nu of nooit voor Pogba: Man United kan met enorm budget selectie hervormen'

'Nu of nooit voor Pogba: Man United kan met enorm budget selectie hervormen'

05-05-2019 08:37
39

Paul Pogba heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. De Franse middenvelder van Manchester United heeft van trainer Zinedine Zidane van De Koninklijke te horen gekregen dat het 'nu of nooit is', meldt The Sun.

Volgens de boulevardkrant vormt Pogba daarmee het startsein van een enorme renovatie op Old Trafford. Manager Ole Gunnar Solskjaer is al 120 miljoen euro beloofd voor één topaankoop en nog eens 60 miljoen voor andere aankopen. Een transfer van Pogba naar de Spaanse grootmacht zou het transferbudget van United in één klap met minimaal 120 miljoen spekken.

Wedden

Meer odds

Daarnaast komt er geld vrij door het vertrek van overbodige spelers als Nemanja Matic, Eric Bailly en Marcus Rojo. Ook Alexis Sánchez wordt – mede vanwege zijn salaris van 500.000 euro per week – richting de uitgang geduwd. Verder staan de Spanjaarden Juan Mata en Ander Herrera voor een transfervrij vertrek. Laatstgenoemde is nagenoeg rond met Paris Saint-Germain.

David De Gea
Verder is de toekomst van David De Gea is nog altijd uiterst onzeker. De Spaanse doelman, die de laatste weken een paar keer opzichtig in de fout ging, weigert nog altijd zijn medio 2020 aflopende contract te verlengen. Manchester United geeft hem nog één week om te beslissen of hij akkoord gaat met een voorstel van 400.000 euro per week, schrijft The Sun.

400 miljoen en Chong
Mocht De Gea het aanbod naast zich neerleggen, dan is de kans groot dat ook hij vertrekt. Paris Saint-Germain is nadrukkelijk geïnteresseerd, maar zal zo'n 90 miljoen euro op tafel moeten leggen. Overigens wil Solskjaer ondanks het mogelijke budget van zo'n 400 miljoen, niet meer dan zes nieuwe spelers halen. Ook talenten zoals Tahith Chong moeten de kans krijgen.