Hateboer wil voor grote stunt zorgen: 'De Nederlandse beker winnen was geweldig'

Hateboer wil voor grote stunt zorgen: 'De Nederlandse beker winnen was geweldig'

05-05-2019 11:32
9

Hans Hateboer beleeft met Atalanta Bergamo een droomseizoen. De Italiaanse club staat op een razend knappe vierde plaats in de Serie A én speelt binnenkort de bekerfinale.

Met het einde van de competitie in zicht staat Atalanta op de vierde plek, maar achtervolgers AS Roma, Torino, AC Milan én SS Lazio zitten de club uit Bergamo op de hielen. De top-vier is verzekerd van Champions League-voetbal in het komende seizoen. Of Hateboer liever vierde wordt of de beker wint? "Ik heb geen voorkeur, maar ik kan zeker wel zeggen dat het geweldig was om vier jaar geleden de Nederlandse beker te winnen (met FC Groningen, red.). Dat was een grote sensatie."

Wedden

Meer odds

"Nu hebben we ook de kans om de Champions League in te gaan: het zijn twee geweldige dingen en we hopen natuurlijk de beker te winnen én vierde te worden", aldus Hateboer. Zondagmiddag speelt Atalanta een cruciale competitiewedstrijd tegen concurrent Lazio. Over tien dagen treffen beide clubs elkaar weer, dan wordt er gestreden om de Coppa Italia.