Frenkie de Jong geraakt door vriendin Mikky Kiemeney: 'Ik heb dit nooit door'

Frenkie de Jong geraakt door vriendin Mikky Kiemeney: 'Ik heb dit nooit door'

Gepubliceerd: zondag 5 mei 2019 om 15:36zo 05-05-2019 om 15:36

Frenkie de Jong werd deze week bij de talkshow Inside Ajax op Ziggo Sport verrast door zijn vriendin Mikky Kiemeney. De 21-jarige middenvelder van Ajax was zichtbaar geraakt door een onverwachte videoboodschap van zijn vriendin.

Het verhaal is bekend: De Jong gaat Ajax in de zomer voor maximaal 86 miljoen euro verruilen voor FC Barcelona. Kiemeney verhuist mee en drukt haar vriend op het hart om zoveel mogelijk te genieten van zijn laatste weken in Amsterdamse dienst. "Hé Frenk, ik ben mijn Spaanse les uitgelopen om even wat in te spreken", begint Kiemeney haar videoboodschap.

"Als je het niet erg vindt, doe ik het in het Nederlands, want het Spaans wil bij mij nog niet echt lukken", grapt ze. "Een jaar geleden lag je met een heel dikke enkel (De Jong stond maanden buitenspel met een zware enkelblessure, red.) en lag ik met een heel chagrijnige vriend. Als je kijkt waar we nu staan, mag je alleen maar supertrots zijn op jezelf."

De Jong brak afgelopen seizoen door op het internationale podium en maakt met Ajax nog kans op drie prijzen. "Je hebt hier super hard voor gewerkt en je hebt iedereen laten zien hoe leuk je bent, maar vooral wat voor geweldige voetballer je bent. Geniet er nog van om in het mooie Ajax-shirt te spelen en met je vrienden op het veld te staan. Weet hoe graag je kampioen wil worden, de beker wil winnen en in de finale wil staan."

"Daarom zeg ik: maak van je laatste weken je mooiste weken. Ik ben supertrots op je en hou van je. Dikke kus, Mik", besluit Kiemeney. In de studio was De Jong zichtbaar geraakt. "Ja, heel mooi", reageerde hij met een lach en vochtige ogen. "Heel leuk ingesproken. Ik heb dit soort verrassingen nooit door. Mikky heeft een keer een verrassingsdiner voor mijn verjaardag geregeld. Dat had ik ook niet door. Heel leuk om te horen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tourists in our own country ūüá≥ūüáĪūüĆ∑

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws