Van de Beek ziet vuurwerk: Dat is misschien een beetje too much

Van de Beek ziet vuurwerk: "Dat is misschien een beetje too much"

05-05-2019 22:05
92

Donny van de Beek is blij met de steun van de meegereisde Ajax-supporters in De Kuip. Over een moment in de tweede helft is de Ajax-uitblinker iets minder te spreken, zo laat hij desgevraagd weten aan VoetbalPrimeur.

Emile van de Sande
ROTTERDAM

Na een klein uur legde scheidsrechter Serdar Gözübüyük het spel enkele minuten stil vanwege forse rookontwikkeling vanuit het Ajax-vak. "Dat is misschien een beetje too much", zegt Van de Beek tegen deze website. Vermoedelijk krijgt Ajax naar aanleiding van het vuurwerk een boete van de KNVB. "Op het vuurwerk na was het een heel mooie sfeer. De Willem II-fans hebben er een feest van gemaakt, net als die van Ajax."

De ontlading bij Ajax was na afloop groot, maar een groot feest wordt het zondagavond niet meer. "Ja, iedereen was blij. We wilden deze prijs heel graag pakken en dat hebben we gedaan", aldus Van de Beek. "Wat we vanavond gaan doen? Niet veel. Ik denk dat we misschien wat gaan eten in de Johan Cruijff Arena. Dan zullen we ook denken aan het herstel naar woensdag toe. Heel belangrijk", wijst hij op de Champions League-return tegen Tottenham Hotspur.