'PSV staat voor recordzomer: Bergwijn en Lozano leiden uittocht in Eindhoven'

'PSV staat voor recordzomer: Bergwijn en Lozano leiden uittocht in Eindhoven'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 06:50ma 06-05-2019 om 06:50

Laatste update: maandag 6 mei 2019 om 08:19ma 06-05-2019 om 08:19

PSV staat hoogstwaarschijnlijk voor de meest lucratieve transferzomer in zijn geschiedenis. Onder meer de gewilde Hirving Lozano en Steven Bergwijn hebben hun zinnen gezet op een fraaie transfer, zo meldt De Telegraaf maandag.

Lozano mag zich in de verregaande belangstelling verheugen van Napoli, maar een officieel bod is nog niet neergelegd in Eindhoven. Een eventuele verkoop van de Mexicaan moet het recordbedrag voor Memphis Depay (34 miljoen euro) overstijgen. Dat geldt ook voor collega-aanvaller Bergwijn. De twee moeten samen minimaal zestig tot zeventig miljoen opleveren, zodat PSV een 'potje' kan creëren.

Volgens de ochtendkrant ligt Bergwijn zelfs beter in de markt dan Lozano. Met name Internazionale en Manchester United volgen de Oranje-international nadrukkelijk, maar er zitten meer clubs op het vinkentouw. Een transfer kan snel beklonken worden: Bergwijn hoopt al voor de finaleronde van de Nations League volgende maand de knoop door te hakken.

Trainer Mark van Bommel kan naast Bergwijn en Lozano meer spelers kwijtraken. Voor vleugelverdedigers Denzel Dumfries en Angeliño is interesse, terwijl Jeroen Zoet en Luuk de Jong open lijken te staan voor een buitenlands avontuur. Daarnaast is de kans groot dat Daniel Schwaab – mede vanwege familiaire omstandigheden – zijn aflopende contract niet wil verlengen.

PSV ziet de Mexicaan Edson Alvarez als belangrijkste kandidaat om de Duitse verdediger te vervangen. Het prijskaartje van Club America is met circa tien miljoen euro echter fors.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws