'PSV neemt afscheid van Pereiro en laat ook Ramselaar en Luckassen gaan'

'PSV neemt afscheid van Pereiro en laat ook Ramselaar en Luckassen gaan'

06-05-2019 08:18
95

Gastón Pereiro, Bart Ramselaar en Derrick Luckassen staan voor een zomers vertrek uit Eindhoven. PSV is van plan om afscheid te nemen van het drietal. Dat meldt De Telegraaf maandag. 

Pereiro (foto) heeft nog een contract voor één jaar in het Philips Stadion. Gesprekken over verlenging hebben niets opgeleverd - en dus móet PSV de Uruguayaanse linkspoot verkopen, wil het nog geld verdienen aan hem. In de zomer van 2020 kan Pereiro immers transfervrij de club verlaten. 

Ramselaar bevindt zich al geruime tijd op een zijspoor in Eindhoven. Tijdens de afgelopen transferwindows werd er geen oplossing gevonden voor de voormalig speler van FC Utrecht. Nu is PSV van plan om definitief afscheid te nemen van Ramselaar, weet De TelegraafDe drievoudig Oranje-international heeft nog een contract tot medio 2021.

Luckassen keert niet terug in de selectie van trainer Mark van Bommel. Dit seizoen wordt de verdediger annex middenvelder verhuurd aan Hertha BSC. In de Bundesliga komt Luckassen - momenteel geblesseerd - amper in actie. Twee jaar geleden betaalde PSV nog zo'n zes miljoen euro aan AZ voor de rechtspoot.