Ajax krijgt te maken met internationale topscheids in return tegen Tottenham

Ajax krijgt te maken met internationale topscheids in return tegen Tottenham

06-05-2019 11:24
64

Felix Brych is woensdagavond de scheidsrechter bij de clash tussen Ajax en Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Dat bevestigt de UEFA.

Brych is geen onbekende voor Ajax. De 44-jarige arbiter uit Duitsland floot eerder de uitwedstrijd van Ajax tegen Real Madrid in de kwartfinale. De Amsterdammers boekten in Madrid een historische zege (1-4). Negen jaar eerder was Brych de leidsman bij het Champions League-duel van Ajax met AC Milan in Amsterdam (1-1).

Wedden

Meer odds

Brych is een scheidsrechter die zijn strepen heeft verdiend in het internationale topvoetbal. Hij floot in het huidige Champions League-seizoen ook de kwartfinale tussen FC Barcelona en Manchester United (3-0). Afgelopen zomer was hij ook actief op het WK in Rusland.

De andere halve finale tussen Liverpool en FC Barcelona wordt dinsdag gefloten door de Turkse arbiter Cuneyt Cakir. Het eerste duel tussen de Engelse en Spaanse grootmacht eindigde in een 3-0 zege voor Barça. Ajax verdedigt woensdag een 0-1 zege uit de heenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.