Brands laat PSV en Ajax links liggen: Geen contact met deze spelers

Brands laat PSV en Ajax links liggen: "Geen contact met deze spelers"

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 13:22ma 06-05-2019 om 13:22

Everton heeft géén belangstelling voor David Neres en Hirving Lozano. Dat stelt directeur Marcel Brands. De aanvallers van Ajax en PSV worden met enige regelmaat gelinkt aan de Premier League-club uit Liverpool.

"Dat gebeurt altijd in deze periode", laat Brands weten aan de NOS. Neres en Lozano zijn ondanks talloze geruchten niet in beeld bij Everton. "Dan lees ik Neres, dan lees ik Lozano... Noem ze maar op. Maar we hebben geen contact met deze spelers."

Brands beschikt op Goodison Park over een gigantisch budget, maar let op de centen. "Het feit dat je geld kunt uitgeven, betekent dat je veel voorzichtiger moet zijn. Als je hier een misser maakt, dan kom je er ook bijna niet meer vanaf. Spelers verdienen veel geld en er zijn niet veel clubs die zulke salarissen of transfersommen kunnen betalen."

Brands maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Everton. Sindsdien trok hij voor Richarlison de grootste transfersom uit: bijna 40 miljoen euro. Ook Yerry Mina (30 miljoen) en Lucas Digne (20 miljoen) kwamen voor grote bedragen naar Goodison Park.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Everton een goede club zijn voor Neres en Lozano?

(1702 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws