Fraaie transfer lonkt voor Aké: 'Iedereen dacht dat het stap terug was'

Fraaie transfer lonkt voor Aké: 'Iedereen dacht dat het stap terug was'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 17:20ma 06-05-2019 om 17:20

Nathan Aké ziet het als een waardering dat zijn naam in verband wordt gebracht met Napoli. De international van het Nederlands elftal beleeft een uitstekend seizoen bij Bournemouth en lijkt een fraaie transfer te kunnen maken in de zomer.

La Gazzetta dello Sport schreef zaterdag dat de Napolitanen het vizier op onder meer Aké gericht hebben. "Het is mooi als je dat ziet in de pers, maar die dingen komen altijd zomaar ineens voorbij", reageert de 24-jarige verdediger in De Telegraaf. "Ik weet niet of het waar is, laat het allemaal maar op me afkomen en focus me op mijn club."

Aké miste dit seizoen pas acht minuten in de Premier League. Hij werd eind 2018 al in verband gebracht met een terugkeer naar Chelsea voor 45 miljoen euro, terwijl ook Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur geïnteresseerd zouden zijn. Tegen die laatste club was hij zaterdag nog de matchwinner (1-0).

Aké ziet dat zijn stap van Chelsea naar Bournemouth goed uitpakt. "Iedereen had verwacht dat het een stap terug zou zijn, maar dit is mijn tweede seizoen waarin ik alles speel een daardoor heb ik enorm veel geleerd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Past Aké bij Napoli?

(2210 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws