'Concurrentie voor Steijn: PEC zet ook ex-assistent van Van Gaal op lijstje'

'Concurrentie voor Steijn: PEC zet ook ex-assistent van Van Gaal op lijstje'

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 17:33ma 06-05-2019 om 17:33

Maurice Steijn is de belangrijkste, maar niet de enige kandidaat om de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden. De Overijsselse club heeft ook een lijntje uitgegooid naar Albert Stuivenberg. Dat meldt RTV Oost maandagmiddag.

PEC had vier namen op het lijstje, waarvan Mitchell van der Gaag inmiddels is afgevallen. De 48-jarige Stuivenberg is dus nog wél in beeld, stelt de regionale omroep. Hij is momenteel assistent-trainer van Ryan Giggs bij de nationale ploeg van Wales. Die functie bekleedde hij eerder onder Louis van Gaal bij Manchester United tussen 2014 en 2016.

Na het ontslag van Van Gaal op Old Trafford ging Stuivenberg als hoofdtrainer aan de slag bij de Belgische topclub KRC Genk. Daar werd hij na één jaar ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. Hij had eerder onder meer Jong Oranje onder zijn hoede.

De Telegraaf meldde maandagochtend dat PEC Steijn wil aanstellen als opvolger van de naar Feyenoord vertrekkende Jaap Stam. Steijn staat nu nog aan het roer bij VVV-Venlo, dat een afkoopsom tegemoet kan zien. De Zwollenaren willen de interesse bevestigen noch ontkennen.

Poll

Steijn en PEC, goede combinatie?

(2562 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws