FC Volendam-belofte Veerman mag hopen op langverwachte Eredivisie-transfer

FC Volendam-belofte Veerman mag hopen op langverwachte Eredivisie-transfer

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 20:20ma 06-05-2019 om 20:20

Laatste update: maandag 6 mei 2019 om 20:28ma 06-05-2019 om 20:28

Joey Veerman heeft mogelijk binnenkort zijn langverwachte Eredivisie-transfer te pakken. De middenvelder van FC Volendam staat in de belangstelling van FC Twente.

Dat weet VoetbalPrimeur. Veerman kan rekenen op interesse van meerdere Eredivisie-clubs. Twente, dat als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie volgend seizoen terugkeert op het hoogste niveau, heeft ook een oogje op de twintigjarige middenvelder.

Veerman beschikt bij Volendam over een contract tot de zomer van 2020. Het is geen geheim dat hij graag de overstap naar de Eredivisie maakt. Eerder leek een transfer naar FC Utrecht een kwestie van tijd, maar door een geschil met zijn oude zaakwaarnemer ketste dat af. Ook Heracles Almelo, AZ, sc Heerenveen, PEC Zwolle en het Spaanse Eibar werden al eens aan hem gelinkt.

Het afgelopen seizoen kwam Veerman nauwelijks in actie. In de derde wedstrijd van het seizoen brak de rechtspoot zijn middenvoetsbeentje. Daar kwam in de winterstop een knieblessure overheen. Medio april maakte Veerman zijn rentree.

(Ruben Winkels/VoetbalPrimeur)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws