Isak: 'Heb een contract bij Dortmund, maar er zijn ook andere goede teams'

Isak: 'Heb een contract bij Dortmund, maar er zijn ook andere goede teams'

06-05-2019 21:15
38

Alexander Isak hoopt volgend seizoen op een doorbraak bij Borussia Dortmund, maar houdt een slag om de arm. De trefzekere spits van Willem ll draait op volle toeren sinds hij afgelopen winter neerstreek in Tilburg.

"Als ik daar weer ben, zal ik knokken voor mijn plek in de basis", zegt Isak over Dortmund tegen het Zweedse Expressen. De jonge Zweed sprak onlangs met de Duitse clubleiding. "Ik doe het hier goed, dus ze zijn tevreden."

Wedden

Meer odds

Isak wordt sinds zijn periode bij Willem ll gelinkt aan tal van clubs uit Europa. "Ik zou liegen als ik zeg dat ik dat niet zou zien. Het is moeilijk om dat niet tegen te komen (de geruchten, red.). Soms krijg ik het een en ander doorgestuurd en soms kom ik het tegen als ik bijvoorbeeld op het internet zit. Dan zie je jezelf ineens."

"Natuurlijk kijk ik dan, maar ik kan niet zeggen dat het me beïnvloedt. Ik heb eerder in deze situatie gezeten, dus ik heb ervan geleerd. Het is geen groot probleem voor me. Ik weet dat er interesse is uit Europa, waardoor het voor mij lastiger is geworden om erop te reageren. Ik heb een contract bij Dortmund, maar het is duidelijk dat er ook andere goede teams zijn."