Van de Beek: Mooi om ze ook met hem te verslaan. Dat maakt voor mij niet uit

Van de Beek: "Mooi om ze ook met hem te verslaan. Dat maakt voor mij niet uit"

Gepubliceerd: maandag 6 mei 2019 om 22:41ma 06-05-2019 om 22:41

Het maakt Donny van de Beek niet uit of Heung-Min Son nou wel of niet van de partij is bij Tottenham Hotspur. De Zuid-Koreaan miste de eerste ontmoeting met Ajax vanwege een schorsing. 

"Het is duidelijk dat hij vaak belangrijk is en een goede voetballer is, maar het is hetzelfde verhaal als bij Juve: doet Ronaldo wel of niet mee? Het is mooi om ze ook met hem te verslaan. Dat maakt voor mij niet uit", zegt Van de Beek tegen Ajax TV.

Ajax staat met een half been in de finale, maar Van de Beek beseft dat dat niet telt. "Iedereen weet dat we dicht bij een plek in de finale zitten. We moeten niet alles gaan doen en gewoon rustig blijven, ons eigen spel spelen."

Mocht Ajax de finale halen, dan lijkt het erop dat FC Barcelona de tegenstander is. "Met dat idee kijk ik niet. Er is nog van alles mogelijk. Zover moeten we niet vooruit kijken. Het is helemaal niet goed om daar al over na te denken. We spelen tegen een heel goede ploeg."

Het geloof dat Ajax ver kan komen ontstond na de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München. "Dat geloof hadden we ineens allemaal. We kunnen het iedereen lastig maken en iedereen verslaan. Dat hebben we laten zien. We moeten zorgen dat we dan zelf top zijn. Voor de rest genieten we. We zijn ook een team. Dat leeft ook."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws