'We hebben zoals iedere club een lijstje met trainers. We doen ons huiswerk'

'We hebben zoals iedere club een lijstje met trainers. We doen ons huiswerk'

06-05-2019 23:19
13

VVV-Venlo is niet bezig met een vertrek van trainer Maurice Steijn. Dat heeft algemeen directeur Marco Bogers tegen de Limburger gezegd. Steijn is nagenoeg rond met PEC Zwolle, maar wil dat niet bevestigen.

Bogers vertelt dat PEC zich nog niet heeft gemeld in Venlo. "Wij zijn op dit moment dan ook niet bezig met de eventuele opvolging voor Maurice Steijn. Natuurlijk hebben we zoals iedere club een lijstje met trainers. We doen ons huiswerk. Er speelt op dit moment echter niks, want PEC heeft zich nog niet gemeld bij ons", zegt Bogers tegen de regionale krant.

VVV is echter wel bereid om Steijn naar PEC te laten vertrekken wanneer beide partijen akkoord zijn met elkaar. "Wij willen de ontwikkeling van spelers en trainers nooit in de weg staan. Maurice levert fantastisch werk in Venlo en dan is het normaal dat er geïnteresseerde clubs zijn. Dat was vorig jaar ook al het geval. Ik schrok dan ook niet van de berichten in de media. Als PEC serieuze interesse in Maurice heeft dan zal voorzitter Adriaan Visser of technisch directeur Gerard Nijkamp zich snel melden. Met dat tweetal onderhouden wij een zeer goed contact."