Ontslagen Telstar-spits heeft beet en mag naar Ajax - Tottenham Hotspur

Ontslagen Telstar-spits heeft beet en mag naar Ajax - Tottenham Hotspur

06-05-2019 23:57 Laatste update: 07-05-2019 00:12
65

De lokroep op Twitter van de ontslagen Telstar-spits Jordie van der Laan heeft resultaat opgeleverd. Nadat bekend werd dat Telstar hem heeft ontslagen vroeg hij op social media of hij geen kaartje kon krijgen voor de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur. Journalist en Ajax-kenner Menno Pot hapte en neemt hem woensdag mee naar de Johan Cruijff Arena.

Van der Laan meldde zich ziek voor een training van Telstar zodat hij naar de wedstrijd tussen Tottenham en Ajax in Londen kon, waar hij plots een kaartje voor kon krijgen. Hij lichtte Telstar in dat hij zou gaan, maar dat was voor de club geen reden om hem niet op straat te zetten. Het contract van de spits liep af en zou door Telstar niet verlengd worden.

Nadat het nieuws rond Van der Laan door de media werd opgepakt besloot hij in het diepe te springen en op Twitter om een kaartje te vragen. 'Ik verdien nu toch wel een kaartje voor de wedstrijd van woensdag? Ben tenslotte toch vrij', schreef Van der Laan.

Zijn bericht werd massaal gedeeld en heeft daadwerkelijk iets opgeleverd. 'Hey Jordie, dit is een serieus bericht', reageert Pot. 'Ik heb een kaart over voor Ajax - Tottenham. Wil je mee? Prijs: een rondje bier voor mij en mijn drie vrienden (wel grote graag).'

Van der Laan laat aan de IJmuider Courant weten dat hij de wedstrijd met Pot gaat bezoeken.