ED: PSV voor Pereiro-transfer afhankelijk van grillen van zaakwaarnemer

ED: PSV voor Pereiro-transfer afhankelijk van grillen van zaakwaarnemer

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2019 om 07:06di 07-05-2019 om 07:06

Laatste update: dinsdag 7 mei 2019 om 09:25di 07-05-2019 om 09:25

Waar de sportieve toekomst van Gastón Pereiro ligt, is vooralsnog onduidelijk. De Uruguayaanse linkspoot staat nog één jaar onder contract bij PSV, dat bereid is om mee te werken aan een vertrek.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het echter nog maar de vraag wat zaakwaarnemer Paco Casal van plan is met zijn cliënt. De 61-jarige belangenbehartiger toonde zich in de zomer van 2015 al een geduchte onderhandelingspartner: pas na wekenlange gesprekken slaagde PSV erin om Pereiro voor zeven miljoen euro over te nemen van Nacional. De Uruguayaans international tekende destijds een vijfjarig contract, dat tussentijds niet verlengd is. PSV deed wel pogingen daartoe, maar kwam er niet uit met Casal.

De zaakwaarnemer heeft vooralsnog geen contact gehad met PSV over zijn plannen met Pereiro. Volgens het ED is PSV volledig afhankelijk van de grillen van Casal, die kan besluiten om zijn cliënt nóg een jaar in Eindhoven te houden, een transfervrij vertrek af te dwingen om vervolgens bij een nieuwe club meer tekengeld af te kunnen dwingen. Het kamp-Pereiro loopt echter het risico dat er een patstelling tussen club en speler ontstaat en dat de Uruguayaan niet meer wordt opgesteld.

Poll

Moet PSV Pereiro in 2019 verkopen?

(3252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws