'Exclusiefje' The Sun: Liverpool, Chelsea en Arsenal willen Ajacied van 40 miljoen

'Exclusiefje' The Sun: Liverpool, Chelsea en Arsenal willen Ajacied van 40 miljoen

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2019 om 10:29di 07-05-2019 om 10:29

Chelsea, Arsenal en Liverpool zijn in de race voor de handtekening van David Neres. De Braziliaanse aanvaller van Ajax moet ruim 40 miljoen euro kosten. Dat meldt boulevardkrant The Sun dinsdag. 

The Sun weet 'exclusief' dat diverse ploegen uit de Premier League-top een oogje hebben op de 22-jarige Neres. De neo-international van Brazilië heeft zich met zijn puike optredens in de Champions League in de kijker gespeeld. 

In januari 2017 betaalde Ajax een slordige 12 miljoen euro aan Sao Paulo voor Neres. Tweeënhalf jaar later kan de halve finalist van de Champions League dus bijna het viervoudige incasseren voor de buitenspeler. Liverpool, Arsenal en Chelsea hebben interesse getoond. Of Chelsea daadwerkelijk in staat is om zich in de zomer te versterken met Neres, moet nog blijken; The Blues hopen dat een transferban van de FIFA opgeschort wordt. 

Eerder dit jaar ontving Ajax een bod van 42 miljoen euro uit China op Neres. Directeur voetbalzaken Marc Overmars werkte toen niet mee aan een vertrek. De verwachting is dat Neres in de zomer wél naar het buitenland verkast. 

Poll

Is de Premier League de ideale competitie voor Neres?

(3211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws