'Bergwijn mag weg als clubs voor hem in de rij staan, dat is de afspraak met PSV'

'Bergwijn mag weg als clubs voor hem in de rij staan, dat is de afspraak met PSV'

07-05-2019 13:43
147

Steven Bergwijn en Hirving Lozano zijn bezig aan hun laatste weken in dienst van PSV. Telegraaf-reporter Erik van Haren denkt dat het voor '90 à 95 procent' zeker is dat de aanvallers na afloop van dit seizoen verkocht worden. 

Lozano wordt al maanden aan SSC Napoli gelinkt, terwijl PSV-collega Bergwijn in de belangstelling staat van onder meer Internazionale en Manchester United. "PSV staat open voor een transfer en ze gaan er wel vanuit dat dat ook gaat gebeuren. Daarbij komt dat de spelers ook wel graag die stap willen maken", aldus Van Haren in de voetbalpodcast van De Telegraaf"Lozano speelt nu al twee jaar in Europa, hij heeft zich er toch een beetje op ingesteld dat hij weggaat."

Op Bergwijn is een soortgelijk verhaal van toepassing. "Hij heeft vorig jaar zijn contract met een jaar verlengd, met min of meer de afspraak dat hij na dit seizoen weg mag, als de clubs voor hem in de rij staan. Bij PSV weten ze ook wel dat de clubs voor hem in de rij staan, nog meer voor dan Lozano overigens. Dat is wel opvallend, je zou dat een jaar geleden niet gezegd hebben."

"PSV zal ze niet voor een habbekrats wegdoen, er moet een flinke som geld op tafel komen, maar ik denk dat de kans 90, 95 procent is dat zij op 1 september niet meer in Eindhoven spelen."