Winnaar van VI-klassement mikt op transfer: 'Dat ik hogerop wil, is bekend'

Winnaar van VI-klassement mikt op transfer: 'Dat ik hogerop wil, is bekend'

07-05-2019 14:35
12

Branco van den Boomen hoopt na een prima seizoen in dienst van FC Eindhoven op een stap hogerop. In het spelersklassement van de Keuken Kampioen Divisie van Voetbal International eindigde de middenvelder op de eerste plaats. 

"Ik weet dat ik een prima seizoen heb gehad, dan is het extra leuk als dat gezien wordt. Ik kan niet oordelen of het terecht is, want ik zie de andere spelers natuurlijk niet wekelijks spelen. Ik weet wel dat ik belangrijk ben geweest voor de ploeg en dat ik een constant niveau heb gehaald", zegt Van den Boomen, oud-speler van onder meer sc Heerenveen en Willem II, in gesprek met VI

Zijn contract in Eindhoven loopt nog een jaar door. Van den Boomen (23) 'weet nog niet' waar z'n toekomst ligt. "Ik neem de tijd, heb geen haast. Dat ik een stap hogerop wil, is bekend. Er hebben zich wel wat clubs voorzichtig bij mijn zaakwaarnemer gemeld, maar ik wil eerst afwachten hoe het seizoen afloopt. En voor mezelf alles goed op een rijtje zetten. We trainen bij Eindhoven nog twee weken door, daarna komt het wel."