Neres vraagteken voor Ajax: 'Gaat nog trainen, maar ik houd een slag om de arm'

Neres vraagteken voor Ajax: 'Gaat nog trainen, maar ik houd een slag om de arm'

Gepubliceerd: dinsdag 7 mei 2019 om 15:42di 07-05-2019 om 15:42

David Neres is nog een vraagteken voor de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van woensdagavond. De Braziliaanse vleugelaanvaller is niet geheel ongeschonden uit de bekerfinale tegen Willem II gekomen, laat trainer Erik ten Hag weten tijdens de persconferentie van dinsdagmiddag.

De Ajax-staf gaat in de loop van de dag kijken hoe de Braziliaan ervoor staat. "David traint zo meteen. Ik ga ervan uit dan hij kan spelen, maar met hem houd ik een slag om de arm", aldus Ten Hag.

De trainer kreeg ook nog vragen over zijn opstelling voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, maar liet zich niet in zijn kaarten kijken. "Of ik al weet wie rechtsback en naast Frenkie de Jong op het middenveld gaan spelen? Ja. Of ik het wil delen? Nee. Als ik mijn overwegingen met jullie ga delen, geef ik het prijs. Dus dat doe ik niet."

Ajax en Tottenham gaan woensdag om 21.00 uur strijden om een plek in de Champions League-finale. De Amsterdammers hebben een 1-0 voorsprong meegenomen uit Noord-Londen.

Poll

Wie bereikt de Champions League-finale woensdag?

(21266 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws